Szolgáltatások


Autómosó

Az EHRLE cég által kínált berendezések magas minőségű gépjármű tisztítást eredményeznek!

Részletek

Elektromos autó töltőállomás

Megbízható és üzembiztos 7,6-22kW félgyors autótöltők, magyar fejlesztőmérnököktől, európai szabvány szerint, egyedülálló intelligens méréssel és felhasználóbarát mobilalkalmazással.

Részletek

Fodrászat - Tóth Csilla Mesterfodrász

Tóth Csilla vagyok, férfi-női és gyermek mesterfodrász, a Gyöngy - Szépségszalon vezetője.

Részletek

Fodrászat - Moha-Kiss Andrea

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket!

Részletek

Kozmetika - Schwahoferné Tóth Ildikó

Kényeztető kozmetikai kezelések igényes környezetben!

Részletek

Masszázs - Farkas Zoltán

Tájékoztató masszázsainkról, wellness kezeléseinkről

Részletek

Pedikűr - Manikűr - Hüse Anita

Hüse Anita vagyok, tanulmányaimat 2012-ben fejeztem be, kézápoló, lábápoló és műkörömépítőként. A szolgáltatóház magnyitása előtt is ebben a munkakörben dolgoztam.

Részletek

Masszázs - Farkas Zoltán


Tájékoztató masszázsainkról, wellness kezeléseinkről.

Farkas Zoltán Gyógymasszőr

     (Bankkártyás fizetés is lehetséges!)


Bejelentkezés:

Zoltán: +36-20-243-3711


Hátmasszázs

Olajjal illetve krémmel, simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezegtető mozdulatokkal történő svédmasszzázs.

A masszázs, amellett hogy enyhíti a panaszokat, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, ellazítja az izmokat, növeli a teljesítményt, erősíti az immunrendszert, hatékony stresszoldó, nyugtató, és fájdalomcsillapító hatása van. Stresszből eredő fejfájással, illetve alvászavarokkal küszködők számára is jókékony hatású. Az ülömunkából adódó összes ortopéd problémát, ami a rossz testtartásból ered, hatékonyan javítja a masszázs.

30 perc 4.300,- Ft
45 perc 5.500,- Ft

Egésztestmasszázs  

Egy átfogó kezelési forma, nemcsak a testnek, hanem a léleknek is felfrissülést nyújt. Az izmokat gyúrják, dörzsölik, lazítják, ezzel fokozzák a vérkeringést, regeneráló, frissítő hatást érnek el.

45 perc 5.500,- Ft
60 perc 7.000,- Ft
90 perc 10.500,- Ft

Talpreflexzóna masszázs 

A talpmasszázs lényege a reflexológia.

Talpunkon megtalálható testünk leképződése. Minden szervhez tartozik egy zóna vagy pont a talpunkon.

A kezelés során a masszőr különböző erősségű és idötartamú nyomást gyakorol az adott szerv pontjára. A talpmasszázs hatákonyan alkalmazható bőrproblémák, reuma, hólyag és vesepanaszok, anyagcsere problémák, asztma, allergia, légzőszervi problémák, tarkó és fejfájás esetén, szív és érrendszeri (keringési) zavarok, pajzsmirigy elégtelenség, emésztőrendszeri megbetegedések és csökkent hormontermelés esetén.

Ellenjavallatok: viszerek és vénák heveny gyulladása, magas láz, gombás megbetegedések, lábödéma, fertőző betegségek, terhesség, súlyos szívbetegségek, daganatok.

30 perc 4.300,- Ft

Herbál lábfürdö és talp-reflexzónamasszázs 

Lábfürdő gyógynövényes főzetben és talpmasszázs.

60 perc 7.000,- Ft

Aromamasszázs

Test masszázs, mely különböző aromaolajokkal történő gyengéd svédmasszázs. Az aromaterápia nagyon összetett hatással van a szervezetre. Az illóolajok igen könnyen felszívódnak a bőrön keresztül, gyorsan átjutnak a bőr rétegein.Továbbá nem elhanyagolható, hogy a belélegzés során a különféle illatok lelki és érzelmi reakciókat váltanak ki. Ezért nagyon jól alkalmazható szorongás oldására és egyéb lelki problémák kezelésére. Az aromaterápiás masszázs különösen alkalmas fájdalomcsillapításra, továbbá krónikus fájdalmak esetén. A következő aromaterápiák közül választhat: Pihentető, nyugtató, élénkítő.
Ellenjavallatok: Terhesség, allergiás megbetegeések, erős viszértágulat.

30 perc 4.500,- Ft
45 perc 5.700,- Ft
60 perc 7.200,- Ft

Nyirokmasszázs - Arc, karok, lábak       

Finom, körkörös, pumpáló nyomást fejtenek ki, ezekkel a mozdulatokkal aktivizálják a nyirokrendszer müködését, segíti a nyirok elfolyását a kötöszövetekben a megfelelő irányba,ezáltal csökkentik az ödémás (duzzadt) állapotot. A masszőr általában a nyaki nyirokcsomók kezelésével kezdi a kezelést, majd ezután következnek a karok, lábak. Alkalmazása elsősorban daganatos megbetegedések műtéti kezelése után. Immunrendszer erősítése céljából. Duzzadtabb, ödémásabb végtagok esetén, műtétek, balesetek után.

Ellenjavallatok: súlyos, elhúzódó betegségek, rosszindulatú daganatok, trombózis.

30 perc 4.700,- Ft
60 perc 7.500,- Ft
90 perc 11.000,- Ft

Köpölyözés            

A köpölyözés egy  ősrégi terápiás módszer.

Az  ősmagyar gyógyítók (sámánok, vajákosok, javas asszonyok) előszeretettel alkalmazták,de az  ókori Mezopotámiából származó emblémák szerint is már i. e. 3000 évvel  ismert  volt. A régi görögöknél a köpölyöző harang neves orvosok jelének számított - utalva annak fontosságára. A 19. századig a módszer világszerte elterjedt és hatásos eljárás; később azonban a klinikai-, kémiai kutatások előtérbe kerülésével teljesen kiszorult a gyógyászatból.
A köpölyözés helyileg és reflexes úton fejti ki hatását. A köpölyt harang alakú buraként vagy üvegcsészeként kell elképzelnünk. Erre régen az állatok felmelegített szarvát vagy bambusznádat használtak. Az eszközöket a testünket behálózó meridiánok különböző pontjain helyezik el. A hagyományos bambusz-, kerámia- vagy üvegköpöly belsejét alkoholos kendővel törlik át, majd láng felett elhúzva, hirtelen mozdulattal a bőrre helyezik. A fellobbanó tűz azonnal elalszik, és vákuumos szívó hatás keletkezik. A köpöly 10-15 percig marad a bőrön. Hatására a test távolabbi pontjaiból a kezelés területére áramlik a vér, a köpöly alatt a bőr kimagaslik és a vérbőség hatására élénkpiros lesz. Az erős szívó hatás miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a méregtelenítés. A kötőszövetek megtisztulnak a felhalmozódott salakanyagoktól, majd a vese irányába távoznak. Manapság leggyakrabban a narancsbőr eltüntetésére és helyi fogyasztásra használják, de hatásos izomfájdalmakra, az izomláz, a megfázás, az allergia, az asztma, a tüdőgyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint különböző  anyagcsere-rendellenességek és menstruációs görcsök oldására is.

30 perc 4.000,- Ft

Babamasszázs (kb. 20perc)           

Az sem gond, ha valaki ösztönösen masszírozza a kisbabáját, de azért jó, ha legalább néhány alapmozdulatot megtanulunk. A csecsemők bőre nagyon érzékeny az érintésre, ezért nagyon fontos, hogy lassan, fokozatosan kezdjünk hozzá.

Adjunk időt a picinek, hogy hozzászokjon ehhez az új típusú ingerhez. Ha közben figyeljük a baba jelzéseit, nem verbális üzeneteit, akkor az aktuális igényéhez, pillanatnyi állapotához igazíthatjuk a fogásokat. Hamarosan átveszi az irányítást, és éreztetni fogja velünk, mi esik neki jól, és azt, hogy gyengédebb vagy erőteljesebb mozdulatokra vágyik-e.

20 perc 3.000,- Ft

Lávaköves Masszázs 

A kezelés speciális masszázstechnikára épül, amelynek során a kézzel történő masszázst vulkáni eredetű, simára csiszolt – vízben 50-60 °C-ra felmelegített – kövek teszik még hatásosabbá. A kezelés javítja a vér- és nyirokkeringést, felmelegíti a testet, izomlazító, stresszoldó, méregtelenítő hatású.

45 perc 5.500,- Ft
80 perc 10.000,- Ft

Forró Guriga 

A forró guriga masszázs gurigája nem más, mint két, forró vízzel átitatott, tölcsér formára tekert törölköző. Ezekkel a forró gurigákkal átmasszírozzák a nyakat, a vállat, a felkart és a hátat egészen a keresztcsontig, úgy hogy közben egy pillanatra sem áll meg a masszőr keze. A két hengert míg végiggörgetik a testen, fenéktől felfele nyakig, majd végig a karokon, a test kellemesen felmelegszik. Habár a forró guriga masszázs oldja az izületi és izom fájdalmakat, mégsem gyógymasszázs, inkább kellemes kényeztetés. 

30 perc 4.000,- Ft

 
Vissza az előző oldalra!
Gyöngy Kereskedelmi és Szolgáltatóház - Magyar