Szolgáltatások


Autómosó

Az EHRLE cég által kínált berendezések magas minőségű gépjármű tisztítást eredményeznek!

Részletek

Fodrászat - Moha-Kiss Andrea

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket!

Részletek

Kozmetika - Schwahoferné Tóth Ildikó

Kényeztető kozmetikai kezelések igényes környezetben!

Részletek

Pedikűr - Manikűr

  Szolgáltatásaim: zselés műkörömépítés géllakkozás paraffinos kézápolás SPA pedikür Nálam az árak a földön járnak! Várok ...

Részletek

Autómosó


Hogyan mossunk autót?

A programok hatékony használatával időt és pénzt takaríthatunk meg.

Tanácsaink:

  • Válasszuk ki az 1–es programot. Tisztítás: ActivePower Pearl™ – lel történik. A járművet járjuk körbe és nedvesítsük be. Ezzel az előáztatással megkönnyítjük a tisztítást. Ezután fentről lefelé alaposan mossuk le a járművet. Ügyeljünk arra, hogy ne hagyjunk ki egyetlen felületrészt sem.
  • A 2-es programmal öblítsük le a maradék tisztítószert.
  • A 3-as program használatával permetezzük át 1x vagy 2x a járművet. Tisztítás: UltraProtection™ – nal történik. Így olyan nanotechnológiás felületápoló anyag (köznevén: „forróviasz”) kerül a felületre, amely megnehezíti a szennyeződések újbóli megtapadását. Ezáltal a következő mosásnál sokkal gyorsabban végezhetünk az 1-es programmal.
  • Végül válasszuk a 4-es programot és alaposan öblítsük át az egész járművet. Tisztítás: SuperFinish™ – sel történik. Különösen figyeljünk oda a résekre (pl. visszapillantó tükrök), ahol a megrekedt tisztítószeres víz elindulás után csíkokat, foltokat hagyhat a karosszérián. Alapos öblítésünk eredménye foltmentesen ragyogó járművünk lesz.

Tökéletes önkiszolgáló járműtisztítás PowerPearl mikroszemcsés tisztítószerrel, és felületápolás nanotechnológiás ápolószerrel.

1. Tisztítás mikroszemcsés tisztítószerrel

A késleltetett oldódású mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi a legjobb mosóhatást anélkül, hogy mosókefét használnánk. Ezen eljárás során a tisztítószer adagolása a magasnyomású vízsugárhoz mikroszemcsés por formájában történik. A mosóaktív adalékanyagok, úgymint a nemionos és az anionos tensidek tökéletes kombinációja az EHRLE PowerPearl késleltetett oldódású, elasztikus mikroszemcséivel – melyek ezernyi kicsinyke szivacsgömbként hatnak – a lágyított forró vízzel együtt pórusmélységig megtisztítják a gépjármű felületét.

Vegyük alapul a mozgási energia fizikai alaptörvényét, amely kimondja, hogy az energia egyenesen arányos a sebesség négyzetével. A mikroszemcsék elasztikusak, fajsúlyuk lényegesebb kisebb, mint a vízé, ráadásul a mosóaktív anyagok molekuláris formában kötődnek a vízsugárhoz, így a vízpárna fékező–tompító hatását kihasználva minimalizáljuk a becsapódás sebességét, ezáltal a lakkfelületet fokozottan védő eljárással érünk el kiváló tisztítóhatást. Ily módon az EHRLE PowerPearl mikroszemcsés tisztítószerrel való tisztításnál az abrazív (koptató) hatás kizárható.

A magasnyomású sugarat egy speciális kerámia fúvókán keresztül juttatjuk a felületre. Sok konkurens önkiszolgáló autómosót gyártó cégnél előírt az alulról felfelé irányuló tisztítás, ami a mi esetünkben nem meghatározó, mivel a mikroszemcsés tisztítószer bármely irányban és bárhol tökéletes tisztítóhatást ér el. Ily módon, az önkiszolgáló járműmosás bárki által, a tisztítás irányától függetlenül, könnyedén elvégezhető. A mosási utasítás és a tisztítási eljárások alapos tanulmányozása nélkül is, egyszerűen és gyorsan, tökéletes tisztaság érhető el. A tiszta jármű okozta élményt a felület kellemesen friss illata is fokozza.

2. Öblítés

Az öblítő program tisztavízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat, és a leoldott szennyeződést. Ez a program szolgál a felület további ápolásának alapjául. Az adalék nélküli tiszta hideg víz, az áramlás segítségével magával ragadja a felületen maradó szennyeződést és tisztítószer maradványokat, s a legjobb öblítési eredményt biztosítja.

3. A lakkfelület védelme nanotechnológiás ápolószerrel

A lágyított forró vizet használó vízsugárral, szintetikus úton előállított, nanotechnológiás ápolószert viszünk fel a jármű felületére. A járműfelület optimális védőréteget kap, és a víz lepereg a fényes felületről. A szintetikus előállítású, nanotechnológiás adalékanyag képezte védőréteg esőben, az ablaktörlő működésekor sem kenődik el a szélvédőn.

Az EHRLE Ultra Protection ápolószer kifényesíti a lakkfelületet, és erős szennytaszító hatással is bír. A rovarmaradványok illetve, egyéb biológiai szennyeződések ezután nem képesek extrém módon megtapadni a lakkfelületen, s ezáltal, károsítani a felületet. Egyidejűleg védi a felületet az erős UV-sugárzástól, a korróziótól, s megkönnyíti a tisztítást.

4. Foltmentes, önfényező száradás EHRLE Super Finish szárítássegítővel

Utolsó mosóprogramként az EHRLE cég lágyított és ásványi anyag mentesített, ozmózisszűrt vízzel történő öblítést ajánl, melyhezSuper Finish száradást segítő adalékot kever.

A járműmosás utolsó fázisaként eltávolítjuk az ásványi anyagokat (pl.: sók), és ezzel megakadályozzuk a lerakódásukat.

Az EHRLE Super Finish szárítássegítő adalék kationos tensidjei és nanoszemcséi, kapcsolódván az ápoló hatású összetevőkkel és az illatanyagokkal, visszaadják a lakkfelület eredeti fényét.

Ragyogóan tiszta és foltmentesen száradó felületű jármű a mosási eljárás végeredménye!
Vissza az előző oldalra!
Gyöngy Kereskedelmi és Szolgáltatóház - Magyar