Szolgáltatások


Autómosó

Az EHRLE cég által kínált berendezések magas minőségű gépjármű tisztítást eredményeznek!

Részletek

Fodrászat - Moha-Kiss Andrea

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket!

Részletek

Kozmetika - Schwahoferné Tóth Ildikó

Kényeztető kozmetikai kezelések igényes környezetben!

Részletek

Pedikűr - Manikűr

  Szolgáltatásaim: zselés műkörömépítés géllakkozás paraffinos kézápolás SPA pedikür Nálam az árak a földön járnak! Várok ...

Részletek

Fodrászat - Moha-Kiss Andrea


Moha-Kiss Andrea vagyok, Női-férfi és gyermek fodrász.

Örömmel tudatom, hogy immár egy gyönyörű kislány édesanyjaként, bő 1,5 év kihagyás után ismét munkába álltam a Gyöngy Szépségszalonban.

Akik ismernek és régóta hozzám járnak frizurát csináltatni, azok tudják, hogy mindig igyekszem a fejformának, jó ízlésnek és nem utolsó sorban a vendég kérésének megfelelő frizurát kialakítani. Munkám során ügyelek a pontosságra, értve ezt a hajvágásra és a bejelentkezés által megadott időpontra is. Sok éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött még mindig nyitott vagyok az új trendekre, szívesen bevállalok bármilyen extrém színű illetve fazonú frizura kialakítását. Szeretem a kihívásokat, hisz azokból is lehet mindig tanulni. Frizura készítés közben mindig ügyelek arra, hogy a vendég jól érezze magát, a haja megkapja a szükséges ápoló anyagokat és a frizura befejezése után mindenki elégedetten távozzon tőlem. Külön kérésre egy kis extra kényeztető fejmasszázst is csinálok, ami nem csak a kellemes érzés szempontjából nagyon jó, hanem a fejbőrnek is, a hajhagymáknak illetve a vérkeringés újra indításában is nagy szerepet játszik. Úgy gondolom, ez a masszázs különböző hatóanyagú termékekkel kombinálva elősegíti a haj növekedését, illetve a hajhullás csökkenését vagy akár a korpa megszüntetését.

Szeretettel várom minden régi és leendő vendégemet ebben az új, tiszta és igényesen berendezett fodrászatban, a Gyöngy Szépségszalonban.


Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 08.00 - 15.00 óráig
Szombat 08.00 - 12.00 óráig
Vasárnap Zárva

Bejelentkezés:

Telefonon: +36-70-3946-918

Vagy személyesen a helyszínen.
Vissza az előző oldalra!
Gyöngy Kereskedelmi és Szolgáltatóház - Magyar